Община Русе приключи успешно проект за подмяна на уличното осветление  Той

...
Община Русе приключи успешно проект за подмяна на уличното осветление 
Той
Коментари Харесай

Община Русе приключи успешно проект за подмяна на уличното осветление

Община Русе завърши сполучливо план за замяна на уличното осветление 
Той се финансира по Програма „ Възобновяема сила, енергийна успеваемост и енергийна сигурност “ на Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 и включва с изключение на замяна на уличното осветяване, създаване на местна система за автоматизирано ръководство на три булеварда – „ Христо Ботев “, „ Васил Левски “ и „ Гоце Делчев “ , и създаване на две фотоволтаични системи за произвеждане на електрическа енергия за лични потребности.

Сключеният контракт за направа на двете фотоволтаични системи е изпълнен в период и според изискванията. Те са инсталирани на постройката на Дом за възрастни хора “Възраждане ” и ДГ “Русалка ” , намираща се на ул. „ Шумнатица “. Работата е призната с подписан приемо-предавателен протокол на 23 октомври предходната година. СМР за замяна на уличното осветяване бяха изпълнени в извънредно къси периоди , работата е осъществена качествено, според отчета на строителния контрол. Изпълнението е признато с приемо-предавателен протокол на 28 март тази година.

Изработена е и автоматизирана информационна система за обмисляне, мониторинг и надзор на електроенергийните разходи за улично осветяване..

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР